Windhoek
Door: Jakkies
Blijf op de hoogte en volg Rob en José
19 September 2012 | Namibië, Windhoek
‘s Middags nemen we een taxi naar het centrum. Omdat de stad nog maar 100 jaar oud is, is er niet veel te beleven aan historie. We staan wel verbaasd te kijken over hoe modern alles hier is. Iedereen is goed gekleed, weinig armoede. Shopping centers zoals we in Amerika gewend zijn (en ze in Nederland amper kennen) en in één van de hoofdstraten zijn mensen met kleedjes die allerlei prullaria en craft verkopen.
‘s Avonds eten we bij Joe’s Beerhouse, een hele gezellige, drukke eettent waar veel wild op het menu staat. Alom bekend (maar een must) bij toeristen. Het is er dan ook gierend druk.
Rob eet een spies van struisvogel, zebra, krokodil, kudu en kip. José heeft een mixed grill van onyx, zebra en kudu. Allemaal even lekker, nu weten we in ieder geval hoe alles smaakt waar we straks naar op zoek gaan, haha!
Vanavond gaan we op tijd naar bed, morgen worden we vroeg opgehaald om de huurauto af te halen.