Country Thunder - dag 2
Door: Jose
Blijf op de hoogte en volg Rob en José
06 April 2018 | Verenigde Staten, Florence
We ontbijten bij Tag's, een typisch Amerikaanse diner met grote mokken koffie, oudere roddelende mannen aan de ontbijtbar en jonge moeders die zich een slag in de rondte lopen om alle bestellingen te serveren. Precies zoals je dus in de film ziet en in een stoffig plaatsje als dit zou verwachten. We schuiven aan tussen de mannen aan de bar en laten ons de omelet met hashbrowns (gebakken aardappel schaafsel) en toast goed smaken.
's Middags is het weer tijd voor het festival, dan zijn de meeste nachtbrakers ook wel weer hun enorme trailers uitgerold. Lukas Nelson treedt vandaag op, zijn stem klinkt precies als zijn vader Willy Nelson! Ook proberen we weer een leuk filmpje voor onze nicht Kyra op te nemen, ze wordt 17 en wij zijn er voor de zoveelste keer weer eens niet bij. Volgend jaar wel hoor!
Verder vermaken we ons wel weer met de muziek, het bier en het eten. Vanavond Navajo taco op het menu: gefrituurd brood (waarom ook niet...) met bonenpasta, sla, tomaat, ui, kaas en salsa saus. Heeeerlijk! :)
Later op de avond genieten we nog voor een laatste keer van Tracy Lawrence, een "Classic" in de Country Muziek en één van onze favorieten. Tijdens zijn show wordt er zelfs een huwelijksaanzoek gedaan, midden voor ons neus aan het einde van de catwalk. Aaaahhh, super lief en onder luid gejoel en applaus zegt ze JA!
De avond wordt afgesloten door Jason Aldean, pas begin 40 maar gaat ook alweer heel wat jaren mee. Hij maakt er een mooie show van!
09 April 2018 - 14:04
J.:
Lukas Nelson? Volgens Rob is dat m'n broer.....