Relax!
Door: José
Blijf op de hoogte en volg Rob en José
21 April 2016 | Verenigde Staten, Tucson
Gisteren (woensdag) hebben we dan ook besteed met een beetje rondhangen in de Tucson Mall, nog wat andere winkels bezocht en aan het eind van de middag zijn we bij het zwembad beland. Niet spectaculair dus, geen foto's ;)
Vandaag zijn we in de ochtend naar de Tucson Mountains gereden, net buiten de stad. Daar hebben we de King Canyon trail gelopen, een mooie route door een droge wash. Veel vogels en ook de saguaro cactussen komen nu in bloei, altijd een mooi gezicht! Onderweg kwamen we een ouder Duits echtpaar tegen. Zij bleken ook "het virus" te hebben en voornamelijk weinig bezochte gebieden aan te doen. We hebben wat tips uitgewisseld, want we waren op plekken geweest die zij nog niet kende en andersom.
De terugweg van de King Canyon trail hebben we bovenlangs genomen, dan heb je een prachtig uitzicht op de cactussen onder je en de vallei in de verte. Alles bij elkaar was het maar 5km. Net een mooie afstand en weer een paar leuke tips erbij, een geslaagde ochtend dus!
Na een picknick lunch en een bezoekje McDonald's voor een grote karamel frappé zijn we wederom weer geëindigd bij het zwembad. We verbazen ons erover dat het iedere dag zo rustig is, maar we genieten ervan zolang het duurt.
22 April 2016 - 10:31
PaMa:
Lieve kinderen, geniet nog maar even lekker van het mooie weer. Hier was het de afgelopen dagen ook mooi, maar de temperatuur zakt enorm en in de nacht naar zondag wordt natte sneeuw verwacht. Hebben jullie doorgekregen dat Houston onder water staat? Gr. PaMa.